谷纳海

发布者:王梦洁发布时间:2018-04-20浏览次数:345

谷纳海

法国里昂第二大学教育学博士

谷纳海是国际与比较教育研究院博士后研究人员,毕业于法国里昂第二大学,教育学博士。主要研究领域涉及教育心理学、课程与教学论,关注对个体认知风格与学习特点、数学教育与教学等专题的探讨。

GU NahaiPost-doctoral researcher at Research Institute for International and Comparative Education, Gu Nahai received his doctoral degree in Education Sciences from University of Lyon, France. His research interests lie in the fields of didactic and pedagogy of mathematics, integrating psychological, methodological and epistemological approaches.

联系方式:nahai_gu@shnu.edu.cn